خانه / دعانویس و درویش رحمانی / دعانویس کیست؟ آیا دعانویسی حقیقت دارد؟ رابطه دعانویسی و علوم غریبه

دعانویس کیست؟ آیا دعانویسی حقیقت دارد؟ رابطه دعانویسی و علوم غریبه

در این پست از سایت antique-book-treasure.ir دعانویس کیست؟ آیا دعانویسی حقیقت دارد؟ رابطه دعانویسی و علوم غریبه را برای شما عزیزان قرار دادیم . یک دعانویس با استفاده از علوم غریبه چه کارهایی میتواند انجام دهد؟ راههای تشخیص دعانویس خوب و دعانویس کلاهبردار !

دعانویس کیست؟ آیا دعانویسی حقیقت دارد؟ رابطه دعانویسی و علوم غریبه
دعانویس کیست؟ آیا دعانویسی حقیقت دارد؟ رابطه دعانویسی و علوم غریبه

دعانویس کیست؟ آیا دعانویسی حقیقت دارد؟ رابطه دعانویسی و علوم غریبه,دعانویس,استاد دعانویس,دعانویس حرفه ای,دعانویس یهودی,شماره استاد دعانویس,سایت دعانویس خوب و استاد,علوم غریبه و دعانویسی,ایا دعانویسی واقعیت دارد؟,نوشتن نوشتن ادعیه و تعویذات و جادو توسط دعانویس,باطل کردن طلسم و سحر به وسیله دعانویس,دعانویس تضمینی و دعانویس آنلاین,گروه و کانال استاد دعانویس در تلگرام,دعانویس معروف در شیراز و مشهد و قم اسفهان,دعانویس مرد و دعانویس زن

دعانویس کیست؟ آیا دعانویسی حقیقت دارد؟ رابطه دعانویسی و علوم غریبه

دعانویس

دعانویس به فردی می‌گویند که با استفاده از نوشتن متون کتب مذهبی روی اجسامی مانند قفل کلید و کاسه و یا روی کاغذ سعی در برطرف نمودن مشکل مراجعه کنندگانشان دارند.

دعانویس‌ها، در ازای نوشتن ادعیه و تعویذات، مبلغی با عنوان نیاز از مراجعه کنندگان اخذ می‌کنند. برخی از اینگونه افراد، مدعی هستند که با «علوم غریبه» آشنا بوده و «وسیله‌ای برای ابراز قدرت خداوند» می‌باشند. گروهی دیگر با ادعای دانستن علم رمل و خبرداشتن از مجهولات عالم و خیر و شر، رمال نامیده می‌شوند. اسباب کار این گروه، اشکال شانزده‌گانه‌ای است که به دانیال نبی نسبت داده می‌شود. گروهی دیگر نیز برای مشتریانشان کف‌بینی و فالگیری می‌کنند.

عده‌ای دعانویسی را خرافه می‌دانند و عده‌ای به آن معتقد اند، برخی از مسلمانان دعاهای مذهبی را بر تسکین یا بهبود بیماری‌ها مؤثر می‌دانند.

برخی از دعانویسان با ادعای‌های دروغ از اعتقادات سوءاستفاده نموده و از آنان اخاذی می‌نماید و حتی گاهی فرد دعانویس از مشتری خود سوءاستفاده جنسی نیز می‌نماید. اغلب مشتریان دعانویس‌ها، زنان جوان هستند.

به گفته البرز نیوز خبرگزاری رویترز در مقاله‌ای ای دعانویسی را به اعتقادات شیعه نسبت داده.
دیدگاه فقهای شیعه

ناصر مکارم شیرازی
    «نوشتن دعاهایی که از حضرات معصومین (علیهم السلام) رسیده و در کتب معتبر موجود است، اشکالی ندارد. ولی دعا نویسی حرفه‌ای، که شغل افراد سودجوست، صحیح نیست و غالب کتاب‌هایی که به آن استناد می‌کنند، اعتباری ندارد.»

صافی گلپایگانی
    «نوشتن دعاهایی که با دلیل معتبر از ائمه معصومین علیهم السلام نقل شده و اجرت گرفتن در مقابل آن، اشکال ندارد ولی مراجعه به فالگیرها یا دعانویسانی که به صورت‌های مختلفه از منابعی که اعتبار شرعی ندارد نقل می‌کنند یا می‌نویسند جایز نیست و پول گرفتن اینگونه اکل مال به باطل و حرام است. والله العالم

************************

دعا نویسی و طلسم کردن

سلام.من بارها تهدید شده ام که یکی از کسانیکه قبلا مرا دوست داشته ولی بنا به خواست من این رابطه شکل نگرفته,میرود پیش دعانویس و میگوید دعایی گرفتم که تورا به من علاقه مند میکند و یا طلسمت میکنم و ….ولی مطمءن باشید که میدانم موهومات است,ولی کلا مایلم بدانم در قرآن و احادیث چیزی در مورد دعانویسی یا طلسم یا ورد وجود دارد؟یا اجتناب از انرژیهای منفی و تیر نظر افراد؟ممنونم

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با این مرکز.
اکثر این گونه باورها (شانس،اقبال ،بخت ،ستاره ، سحر ،جادو و طلسم) که در بین مردم وجود دارد، پایه و اساس عقلی و علمی و دینی ندارد.
اما آن قسم از سحر و طلسم که در برخی کتب دینی آمده است، اگر چه اصلش واقعیت دارد، ولی حقیقت آن در دسترس مردم و شیادان نیست0بنا بر این ذهن خود را از این حرف های بی اساس و خرافی پاک کن . بدان که زمام امور همه چیز در اختیار خداوند است . با توکل و دعا و راز و نیاز با او و توسل به معصومین (علیهم السلام) ، به لطف و رحمت خدا امیدوار باش.
یکی از بهترین راه‌ها برای درمان این معضل‌، “دعا” و خواندن خداست‌، زیرا کید و مکر هر شیطانی در برابر خداوند متعال ضعیف است . دعا مؤثرترین سلاح است که در قرآن کریم و روایات در مورد آن بسیار تأکید شده است‌.
اما آنچه در قرآن در این باره وجود دارد، با عنوان سحر آمده است.
از بررسی حدود 51 مورد کلمه سحر و مشتقّات آن در قرآن به این نتیجه می‌‌رسیم که سحر از نظر قرآن به دو بخش تقسیم می‌‌شود:
1. بخشی از سحر،فریفتن و تردستی و شعبده بازی و چشم بندی است و حقیقتی ندارد، چنان که در بالا اشاره کردیم،و قرآن هم می‌فرماید:
ریسمان ها و عصاهای جادوگران زمان موسی(ع) در اثر سحر خیال می‌شد که حرکت می‌کنند(1) . هم چنین آمده است: هنگامی که ریسمان ها را انداختند ، چشم های مردم را سحر کردند و آنان را ارعاب نمودند. (2)
از این آیات استفاده می‌شود که بخشی از سحر حقیقتی ندارد و اثری نمی گذارد، بلکه نوعی تردستی و چشم بندی است و واقعیت ندارد.
2. بخشی از سحر اثر می‌گذارد، مانند آیه 102 سوره بقره که داستان هاروت و ماروت را بیان می‌کند و می‌فرماید: سحر هایی را به مردم می‌آموختند، ولی آنان که سحر را فرا می‌گرفتند، بین مرد و و زنش جدایی می‌انداختند(فیتعلمون منهما ما یفرّقون به بین المرء و زوجه) یا (و یتعلمون ما یضرّ هم و لا ینفعهم) نیز چیزهایی می آموختند که به آنان ضرر می‌رساند و نفعی نمی بخشید.(3)
بعضی معتقدند اثر سحر تنها در جنبه های روانی است. بنابراین، سحر اجمالا تأثیر دارد، اگر چه تأثیر روانی باشد.
از این رو، در اسلام از یادگیری سحر و انجام دادن اعمال سحر و جادوگری به شدت منع شده است .
همان طور كه ساحر (كسي كه سحر مي كند ) بايد تعليم ببيند و آمادگي داشته باشد ،شخصي كه مي خواهد مورد سحر واقع شود ، بايد آمادگي پذيرش را داشته باشد. اين طور نيست كه بتوان هر كس را سحر و جادو كرد.
با توكل بر خدا و توسل به اهل بيت (ع) پيش برويد . در هر روز قرآن را تلاوت نمایید، مخصوصا سوره صافات و يس و ناس و فلق را تلاوت كنيد . نمازها را در اول وقت به جا بياوريد. از دادن صدقه خودداری نكنيد .نسبت به احترام به والدين كوشا باشيد . خداوند حافظ و نگه دار شما خواهد بود . به خرافات و حرف هاي شيطاني هم اهميت ندهيد.

پی نوشت‌ها:
1. طه (20) آیه 66.
2. اعراف (7) آیه 116.
3. بحار الانوار, ج 92 ،ص 319.

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *