خانه / دعا / دعای مجرب برای آرامش همسر و خوش خلق شدن او

دعای مجرب برای آرامش همسر و خوش خلق شدن او

در اين پست از سايت antique-book-treasure.ir دعای مجرب برای آرامش همسر و خوش خلق شدن او براي شما عزيزان قرار داديم که با استفاده از آن ارامش را در زندگی تجربه کنید و بتوانید در کنار همسر خود به قله های پیشرفت مادی و معنوی برسید. برای آرامش همسر و خوش خلق شدن او.در میان مردم ذکرها و دعاهای بسیاری دیده و شنیده می شود. در یک زندگی مشترک گاهی اتفاقاتی می افتد که باعث عصبانیت مرد یا زن می شود اما زنان بیشتر عصبانیت را به صورت گریه نمایان میکنند و مردها با داد و هوار و فریاد چگونگی برخورد با یك شوهر عصبانی، به میزان شكیبایی شما و میزان آسیبی كه به شما وارد می گردد، بستگی دارد. آزارهای عاطفی و روحی امری واقعی اند و افراد مختلف میزان صبر متفاوتی دارند. اما برای رسیدن به این اجابت ما نیز باید درست زندگی کردن را یاد بگیریم تا دعا بر ما مترتب شود. یک بی سواد نمی تواند دعا کند که خدایا مرا فوق لیسانس بگردان و درس نخواند.درادامه مطلب یک دعای قوی و موثر برای آرامش همسر و خوش خلق شدن او آورده شده است که مشاهده خواهید کرد.

 

دعای قوی و موثر برای آرامش همسر و خوش خلق شدن او
دعای قوی و موثر برای آرامش همسر و خوش خلق شدن او

دعا برای مطیع شدن همسر,عا برای خوش اخلاق شدن همسر , ذکر و دعا برای جلب محبت میان زن و شوهر , دعا برای فردی که زود عصبانی می شود ,دعا برای خوش خلقی مرد,دعای برای خوش اخلاق شدن شوهر,دعای جادویی برای درمان شوهر بد اخلاق

 

دعای قوی و موثر برای آرامش همسر و خوش خلق شدن او

در گام اول باید بر اساس معیارهای دینی همسر را برگزید و در گام بعد بر اساس دین زندگی نمود و باید دانست، خداوند مقلب القلوب است و بهترین راه برای اینکه مهر و محبت ما در قلب دیگران قرار بگیرد و رابطه ما با مردم خوب شود، باید رابطه خود را با خداوند بهتر و قوی تر کنیم. باید از طریق اهل البیت علیهم السلام و مخصوصا امام زمان توحید و توسل خود را افزایش دهیم. این سریع ترین و بهترین راه برای ایجاد محبوبیت می باشد. پس ترک محرمات، انجام واجبات همراه با توسل به ائمه اطهار علیهم السلام باید باشد تا محبت و عشق ماندگار و الهی پدیدار شود.

علاوه بر این خوبست 786 مرتبه « بسم الله الرحمن الرحیم» با حالت وضو بر آب خوانده شود و به صورت شربت عسل و زعفران میل شود. خوبست چندین روز این کار تکرار شود و اگر سایر اعضاء منزل نیز میل کنند برای افزایش محبت بسیار خوبست.

بهترین دعا برای فردی که زود عصبانی می شود صلوات است. استغفار نیز اثر فراوانی دارد. توصیه می کنیم نماز جعفر طیار که در مفاتیح الجنان نیز آمده و در میان بزرگان معروف و متداول هست تا مدتی مداومت شود البته همه شرایط با دعا نیست بلکه باید علاوه بر دعا با مطالعه و حتی اصلاح و تغییر رفتار زمینه خوش خلقی همسر را فراهم کرد، گاهی با گفتگو و مهربانی می توان بهترین تاثیرات را در زندگی داشت. حتی می توان با استفاده از تغییرات محیط مثل زیباسازی آرامش را به همسرتان هدیه کنید. در منزل سعی کنید با صدای نسبتا بلند قرآن بخوانید همه اینها سبب نورانیت خود شما و معطر شدن فضای خانه شما خواهد شد که حتما تاثیر گذار است.

ضمنا می توانید در قنوت نماز این دعای قرآنی را بخوانید « رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیَّاتِنا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقینَ إِماماً»فرقان ، 74. و آنان که مى‏ گویند: اى پروردگارما، از همسران و فرزندانمان دل هاى ما را شاد دار، و ما را پیشواى پرهیزگاران گردان‏.

می خواهم دعا کنم همسرم در زندگی مطیع من باشد آیا در این زمینه دعایی از اهل بیت (ع) به ما رسیده است؟

پرسش

می خواهم دعا کنم همسرم در زندگی مطیع من باشد، آیا در این زمینه دعایی از اهل بیت (ع) به ما رسیده است؟ اگر بخواهم در قنوت چنین چیزی از خدا بخواهم به عربی چه می شود؟

پاسخ اجمالی

دعاها، لازم نیست حتماً به زبان عربى خوانده شوند؛ هرچند به عربی بهتر است، حتى دعا در نماز به زبان فارسى جایز است. نکته مهم تر این که انسان باید شرایط دیگر تأثیر گذاری دعا را نیز رعایت کند، مانند این که: دعا نباید بر خلاف سنت الاهى باشد. طبق آموزه های دینی بهترین دعا، دعایی است که انسان از روی خلوص و به زبان خود بخواند. متن برخی از دعاهای وارده را در پاسخ تفصیلی ملاحظه کنید:

پاسخ تفصیلی

آنچه در ارتباط با پرسش مورد نظر می شود گفت این است که:

دعاها، لازم نیست حتماً به زبان عربى خوانده شوند؛ هر چند به عربی بهتر است، حتى دعا در نماز به زبان فارسى جایز است.
نکته مهم تر این که انسان باید شرایط دیگر تأثیر گذاری دعا را نیز رعایت کند، مانند این که: دعا نباید بر خلاف سنت الاهى باشد، [2] مثلاً اگر منظور شما در این اطاعت و مطیع بودن، محدود به حدود وظایف زن در برابر شوهر باشد، یا بدون اجازه شما از منزل بیرون نرود و … این خواسته معقول است، اما اگر چیزی غیر از اینها باشد طبیعی است که جایی برای دعا نیست.
طبق آموزه های دینی بهترین دعا، دعایی است که انسان از روی خلوص و به زبان خود بخواند: زُرَارَةَ قَالَ قُلْتُ لِأَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع عَلِّمْنِی دُعَاءً فَقَالَ إِنَّ أَفْضَلَ الدُّعَاءِ مَا جَرَى عَلَى لِسَانِکَ. [3] زراره می گوید از امام صادق گفتم دعایی به من یاد بده فرمود: بهترین دعا آن دعایی است که بر زبانت جاری شود.
البته در قرآن کریم و کتاب های ادعیه، دعاهایی به صورت کلی بیان شده است که در این جا نمونه هایی را که در این مورد وارد شده است ذکر می کنیم:
“… رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیَّاتِنا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقینَ إِماماً”؛ [4] و آنان که مى‏گویند: اى پروردگارما، از همسران و فرزندانمان دل هاى ما را شاد دار، و ما را پیشواى پرهیزگاران گردان‏.

در دعای ابو حمزه ثمالی آمده است:

“یا خیر من سئل و أجود من أعطى أعطنی سؤلی فی نفسی و أهلی [و والدی‏] و ولدی و أهل حزانتی و إخوانی فیک و أرغد عیشی و أظهر مروتی و أصلح جمیع أحوالی‏…”.

ای برترین کسی که از او در خواست شده است، و ای بخشنده ترین بخشایندگان، از تو می خواهم خواسته ام را در مورد خودم و خانواده ام (و پدر و مادرم) و فرزندانم و برادرانم برآورده کنی، و زندگی ام را خوش و مروت و فتوتم را محکم و آشکار گردان، و جمیع احوالم را اصلاح فرما.

“اللهم صل على محمد و آل محمد و اکفنی المهم کله و اقض لی بالحسنى و بارک لی فی جمیع أموری و اقض لی جمیع حوائجی، اللهم یسر لی ما أخاف تعسیره؛ فإن تیسیر ما أخاف تعسیره علیک سهل یسیر و سهل لی ما أخاف حزونته و نفس عنی ما أخاف ضیقه و کف عنی ما أخاف غمه و اصرف عنی ما أخاف بلیته، یا أرحم الراحمین”‏.

خداوندا بر محمد و آل محمد درود فرست و امور مهم من را کفایت فرما و به بهترین وجه جاری کن، و تمام امورم را مبارک گردان و همه خواسته هایم را مهیا کن، خداوندا: آنچه که از سختی اش می ترسم برایم راحت گردان؛ زیرا چنین عملی برای تو آسان است. هر آنچه موجب حزن و اندوهم است، برایم آسان گردان و مرا از سختی آنچه می ترسم رها کن و از غم ها رها گردان و آنچه را از بلیات می ترسم نجات ده!

لازم به ذکر است چنانچه در این دعاها دقت شود، مشاهده می شود که یکی از موارد این دعاها، طلب اصلاح و گره گشایی از گره ها و مشکلات خانوادگی است که از درگاه خداوند استمداد می شود.

درباره ی نگار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *